Kehanet Online - Sihirli Anahtarlar




Merhaba Arkadaşlar...   Sizlere Kehanet Oline'ı Tanıtacağım..
Tanıtım Vidyosu



Joygame'in merakla beklenen oyunlarından Kehanet Sihirli Anahtarlar , kapalı beta çıkış tarihi 15 Eylül 2011'de yayınlanmıştı . Daha sonrasında büyük bir oyuncu kitlesine ulaşdıktan sonra açık beta 15 Ekim 2011 ' de Tüm Kehanet Sihirli Anahtarlar  Oyuncularıyla Buluşmuştu. Oyunun Tam Sürümünün 1 Kasım 2011 Tarihinde yayınlamasıyla tüm joygame oyuncularının adeta tüm ilgisi Kehanet Sihirli Anahtarlar oyununa olmuştu.. 
İnsan, Luluanta, Vata , Naiti ve Delfis olmak üzere 5 farklı ırkve bu ırklara ait 32 farklı sınıfın bulundugu anime tadındaki etkileyici görsel efektlere sahip ayrıca Binlerce Görev 5 ve 10 kişilik zindanlar, Etkileyici PvP yapısı , arenalar , uçsuz bucaksız haritalar ve mini oyunlar..  Bir Joygame Hesabın yok ise  kehanet online kayıt olarak bir joygame hesabı açabilirsin.
Oyunu oynamak istersen kehanet online indirirebilirsin.  Kehanet Online 'ın En güzel noktası oyun oynarken sanki çocukluğumuza dönüp o sevinçleri tekrar yaşayabilmek.. Eğer oyunu daha eğlenceli oynamak için benim tavsiyem oyun hakkında bir ufak çaplı araştırma yapın.  

// Yazı Tamamen Bana Aittir...   Saygılarımla ..