Cüce Berke'nin Acıklı Hayatı ..  

Yazar ; Demonty 
Cüceler Hakkında kısa bir bilgi ;  Büyücüleri Sevmezler , Cüceler , Özgün savaşçı'lar
World Of Battles : Cüceler Irk'ı Hakkında Kısa Bir Hikaye
Oyun Türü : MMORTS OYUNU



O gün berke'nin en mutlu günüydü , berke yaklaşık 56 yaşındaydı. gri saçları ,  yeşil ve ela karışımı gözleri  ve yanından hiç ayırmadığı şans taşı vardı
   Berke bir gün kardeşi mehmet ile ormanda gezintiye çıkarlar.
Akşam için yemek aramaya giden berke ve kardeşi mehmet orman yolunda yürürken birden önlerine büyücü gargamel çıktı.
 Berke kardeşiyle birlikte koşmaya başladı , ama ne kadar hızlı koşsalar da büyücü gargamel onları kendine doğru büyü ile çekiyor adeta bir mıknatıs gibi.
Cüceler büyücülerden çok korkarlardı.  Berke en sonunda şans taşını büyücü Gargamel a fırlattı ve büyücü gargamel ortadan kayboldu. Berke'nin Kardeşi Mehmet tam 45 yaşındaydı. hafif kısa siyah saçları ve mavi gözleri vardı. Berke kardeşi mehmet'i çok severdi. Berke karedeşi mehmet'e şöyle der " mehmet şu gün aydınlanmadan hemen evimize dönelim. " mehmet ' de " tamam abi "  dedi .

     Eve girdiklerinde babası Tarık savaş öncesi hazırlıklar dolayısıyla yaralanmıştı. Bunu gören berke ve kardeşi mehmet hemen maden ocaklarına giderler. Üstündeki sinir i atmak için , büyük bir güçle duvara vuruyordu. Berke Vurmaya devam ederken birden kendindeki taşın aynısını orda görür ve taşları birleştirmeye karar verir.

     Berke taşları birleştirdiğinde parlak bir ışık ürperdi. Taşlar birbirine yapıştı ve bu duruma berke ve kardeşi mehmet şaşırdı tekrar taşı berke arka cebine koydu ve uyumak için evlerine gittiler.

   Babası tarık yaşlı olduğundan dolayı bünyesi artık bu acıları kaldırmıyordu. Berke'nin babası yaklaşık 160 yaşındaydı. Sabah Berke uyandıktan sonra babasının yanına koşar. Babası tarıkı uyandırmaya çalışır fakat uyandıramaz. Berke ailesini uyandırır ve akşam babası tarıkı son yolculuğuna uğurlarlar.

  Berke Bu durumdan hiç hoşnut olmadı. 5 gün kimseyle konuşmadı ve yemek bile yemedi.

Berke Savaş hazırlıkları için Cüceler ordusuna katılır. Berke Hergün Ordu çalışmalarına gidiyordu. Berke Çok iyi bir okçuydu ...

Berke birgün tekrar kardeşiyle ormanın yolunu tuttu. ve tekrar büyücü gargamel ile karşılaştılar. Bu sefer berke güçlü olduğu için gargamel ile savaştı ve gargamel yenilgiyi kabullendi.



Aradan 25 yıl geçer.

Berke 81 yaşına gelmişti. artık evlenmesi gerekiyordu , ve komşuları Talim in kızı leyla ile evlendirdiler.
     Berke hem madende hem ordu çalışmalarına gidiyordu. Aradan 3 yıl geçer. Berke'nin Bir Çocuğu olur.
 Adını da Mert koymuşlardı.
Berke , Leyla , Mert Çok güzel bir aile olmuşlardı. yaşadıkları yerden fazla çıkmasalarda. gün geçtikçe  berke oğulunu madenlere götürüyordu. çalıştığı yerleri gösteriyordu.. Bu arada mert 10 yaşında olmuştu.


Berke eğitimlerden birinde ağır şekilde yaralandığından dolayı , hayatını kaybetti. Bunu duyan kardeşi tüm aileyi toplayarak savaşa başladılar..  ...devamı için .

World Of Battles oynamanız ve siz kendi hayali karakterinizi canlandırmanız gerekiyor.
Peki Sen Hangi Irk'tansın ?