Joypara







Merhaba Arkadaşlar , Sizlere Joypara Nedir Nasıl Kullanılır Onu Kısa ve Öz Şekilde Anlatmaya Çalışacağım ,

1-Joypara Nedir ?

JoyPara, Joygame oyunlarında kullanılan ve nakit ile satılan malzemeleri almanız için genel bir yoldur. Bilindiği üzere oyunların hepsi tek bir Joygame hesabıyla entegre şekilde çalışmaktadır. Bu nedenle her oyun için farklı farklı para yüklemektense sadece JOYPARA yükleyerek tüm oyunlarda nakit avantajı kazanabilirsiniz.

2-Joypara Nasıl Kullanılır ? 

Aldığınız Joypara yani JP'lerinizi oynadığınız ya da dilediğiniz Joygame oyunlarından birini seçerek "Oyun İçi Nakit"e çevirebilirsiniz. 

3-Nasıl Satın Alırım ?
Joypara yı Satın almak için
İster, Mobil Ödeme ister kredi kartı , ile dilediğiniz kadarıyla joypara satın alabilirsiniz,
JP yi Parayla Satın alabileceğiniz gibi Bedava Joypara'da kazanabilirsiniz. Gerçekten Bu Sizler İçin Sevindirici Bir Haber, Diye Düşünüyorum , Çünkü CocaCola Kırmızı Kasalarda JP'var.
Satın almış Olduğunuz Joypara yı Dilediğiniz zaman Joypara/cüzdan kısmından JP'leri Oyunda Kullanılabilir Bedava Nakit'e çevirebilirsiniz. 

Evet Arkadaşlar kısa ve öz şekilde demiştim umarım anlatabilmişimdir, Arkadaşlar Sizlerden Ricam Derslerinizi Aksatmayacak Şekilde Oyununuzu Oynamaya Devam Ediniz, Unutmayın ki , Oyun değil Okul Sizin Hayatınızı Kurtaracak ,
                                           Saygılarımla ;
                                               CrazyCengaver--