Counter Strike tüm dünyada oynanan ve konuşulan bir oyun .
6-13 yaş arası çocuklarımız sürekli bunların başlarındalar. Counter Strike ' deki Gerçekliği -HD Görüntüyü hiçbiryerde bulamayabilirsiniz. çünkü tek o oyuna özel bir görüntü içeriği mevcut.
Counter Strike'da herkes görevli olabiliyor işin güzel kısmı burası fakat , bu görev bazı zamanlarda sıkıntı yaratabilir. Örnek olarak , geçen akşam'da kenan ışık ' ın sunduğu programda çıktı bu cevap , Mahalle maçlarında Top Kiminse Dünyanın Sahibi Misali :))

Kuralları Topun Sahibi Koyar. kimin oynayıp oynamayacağına topun sahibi karar verir.  Counter strike ' deki de o misal server kiminse istediğini oynatıyor :)  Counter strike bomba oyunu olarak hale'n daha geride kalmış , hileler kaldırılamıyor.

Counter Strike Çok geniş bir silah kapasitesine sahip bir oyun.  Terörist ve Cpunter terörist olmak üzere 2 takım mevcut.  yani standartlara göre - polis ve terörist .
Farkındamısınız Bilemiyorum Wolfteam'da ve s2'de  mavi takım ve kırmızı takım olarak güzel bir terim ile oyunculara güzel bir izlenim bırakılıyor.   Oyuncu Kitlesi genellikle güzel silahlar , güzel map'lar ve birbirinden güzel diğer eşyalar ( karakter , kıyafet , v.s )  Kısaca Anlatabileceğim , Counter Strike oynamaya devam edenlere acıyorum , yukarıda bahsettiğim  ,

-HD Görüntü  bildiğimiz HD değil.  oyunda nasıl bir grafik varsa :))


2006 da Counter Strike oynarken internet cafe'de arkadaslarıma oyunda benden iyisi yoktu , ama arkadaşlar bir hile yaptıgında neye dönüştüğümü bilemiyorum ki monitörü arkadaşıma fırlatmıştım :))   Counter Strike online oynayabilir ve Counter Strike online indirebilirsiniz.


ßu yazıyı okuma zahmetinde bulunduğunuz için teşekkür'lerimi sunar iyi oyunlar dilerim ,
CrazyCengaver ,