Merhaba Arkadaşlar Cengizhan2 De neler oluyormuş diye bir göz atalım dedik ;

Size Kısaca Açıklayalım ,

Öncelikle İmparatorluğun Simgesi : Sha Şehri


 Cengiz Han 2 topraklarında yeni bir dönem başlıyor..! İmparator'un hakimiyeti altında bir şehir.... 4 Devlet ve tek hükümdar .! Nasıl gökte bir tek tanrı varsa , yeryüzünde de bir tek Han Olmalı ! 

Sha Şehri . İmparator'un simgesi durumunda olan yeni bir şehirdir. Bu Şehirde her hafta cumartesi günü 20:00 - 21:00 saatleri arasında imparatorluk savaşları gerçekleşecektir. Ayrıca bu şehirde günlük görevlerde mevcutur.




Her ülke kendi kalesinde ver alan şehir etekleri'nden Sha Şehri'ne ulaşım sağlıyabilir. İmparatorluk Savaşı sırasında ise kendi ülkenizin başkentinde durduğunuzda bir bildirim alarak direk Sha Şehri'ndeki savaşa dahil olabileceksiniz.


Gelelim Bir diğer konumuza  ; 
İmparatorluk Arenası 




Cengiz Han 2 dünyasının artık bir imparatora ihtiyacı var. Halk bir yandan tedirgin diğer bir yandan ise yeni imparatorunu merak ediyordu. İmparator'un ve imparatorluğun simgesi haline gelen Sha Şehri , sahibini bekliyordu Şimdi 4 Hükümdar ve oyuncuları imparatorluğu almak için savaşacak.

İmparatorluk Savaşı dört devletin kralının tek hükümdar olmaları için gerçekleştirilecekleri bir savaştır. Bu savaş ile birlikte dör devlet kralından bir tanesi imparator olacak ve tüm Cengiz Han 2 dünyasına hükmedecektir.
İlk İmparatorluk SAvaşı Cumartesi günü 20:00 - 21:00 saatleri arasında gerçekleşecektir. İlk imparatorluk savaşı'nda Sha Şehri'nin tam ortasında ver alan bölge de bir bayrak belirecektir. Bu bayrağı 3 defa ele geçiren Kral ve oyuncuları , o haftanın imparator'u olacaktır