EA & Joygame  Önemli Bir İşbirliği İçerisinde...!

Örnek Olarak ;

Adını son olarak firmanın yüzde 50′sinin Güney Koreli CJ Games tarafından satın alınması ile duyduğumuz Joygame, dünyanın en büyük oyun firmalarından biri olan EA Games ile önemli bir işbirliğine imza attı.
Yapılan işbirliği ile birlikte, EA Games’in en popüler oyunlarından olan Need for Speed World, Lord of Ultima, C&C (Command & Conquer) ve Battlefield Heroes oyunları Joygame aracılığıyla hem Türk oyuncular hem de MENA bölgesindeki oyuncularla buluşacak.
EA Games gibi bir dünyadevinin, MENA açılan kapısını da Türkiye’den seçmesi aynı zamanda ülkemizdeki oyun sektörü açısından önemli bir gelişme ve MENA bölgesine de önderlik ettiğimiz söylenebilir.
EA Games ile yaptıkları anlaşma sonrasında konuyla ilgili görüş bildiren Joygame Pazarlama Direktörü Ozan Aydemir de 2013 yılına çok hızlı girdiklerini, bu 4 yeni oyunu oyunseverlere sunacak olmanın heyecanını duyduklarını açıkladı. Ayrıca bu işbirliğinin sadece başlangıç olduğu, önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı işbirliklerinin de kapıda olduğunu vurguladı.


Bir Ayrı Konu İse Joygame Biliyorsunuzki EA ' şirketinden NFS online oyununu yayınlamak üzere anlaşmıştı . Nfs world online ' dan kısaca bahsetmek gerekirse.



Joygame Oyunlarına Bir yEnisi daha ekleniyor...

Need for speed world online.
ve çok harika bir slogan' ile ..  Hemen arabanı Seç ve gazla sokaklarda  :))

Need For Speed World  Güncellemesi , , 

Need for speed world  , oyununun ilk güncellemesi biliyorsunuzki, 15 şubat'da olmuştu.
Bu güncellemenin asıl amacının oyuncuların deneyimlerini daha iyi kılmak için " hafıza dışı "  hatasıyla ilgili olduğunu belirttiler . 
Son oyun dosyasını indirdikten sonra " Hafıza dışı " hatası sayısınını azaltacaktır  ,

Need For Speed World ' ü sonsürümüne yükseltmek için , giriş penceresini açın , giriş yapın , otomatik olarak indirilecek ve güncelleme başarıyla gerçekleşecektir .


Ayrıca Joygame'in online strataji oyunlarını oynamadıysanız derhal başlamanızı tavsiye ediyorum , 



Editörün Seçimi :
Arkadaşlar Joygame'de Lord Of Ultima Diye bir oyun var biliyormuydunuz ?

Ben Bilmiyordum ve geçen başladım heyecan içinde oynuyorum..  Siz oynamak istemezmisiniz ? böyle güzel isimli " lord of ultima " derhan oynamanızı tavsiye ediyorum iyi günler.

Demonty.