Merhaba Arkadaşlar.!

Mstarda Yeni Versiyon Geliyor.............!


Muhtesem değişimlerle Mstar Versiyon 2 yaması tüm Mstar oyuncularıyla buluştu. Önceki yamalardan çok daha farklı olan bu yamada bir çok yenilik var. Mstar versiyon 2 ' de herkesin ilgisini çeken 3 büyük yenilik ( Eşini Bul , Ev bahçeciliği ve takımyıldız ) Hakkında detaylı bilgilere aşşağıdaki linklerden öğrenebilirsiniz.

  • MStar Versiyon II  - Eşini Bul Özelliği (tıkla)
  • MStar Versiyon II  - Ev Bahçeciliği Özelliği (tıkla)
  • MStar Versiyon II  - Takımyıldız Modu (tıkla)
MStar Versiyon II Hakkında Detaylı Bilgiler ; 

  • Mstar Versiyon II bir güncellemedir. Diğer Mstar yamalarında olduğu gibi Mstar'ı hiç silmenize gerek kalmadan bu güncellemeye de Mstar'a giriş yaparken kullandığınız dosyaya tıklayarak (MstarTR.exe) karşıdan yükleme işleminin bitmesini bekleyerek ulaşabilirsiniz.

  • Mstar Versiyon II Yaması Joygame Sunucuları'na gelme sürecinde oyuna girişler geçici bir süreliğine devre dışı olacaktır. Lütfen bu sürecte aldığınız uyarı mesajlarını hata olarak değerlendirmeyiniz. Yama işlemleri tamamlandında Mstar Sosyal mecralarından ( Facebook , Google+ ve Twitter Sayfaları)  yapılacak duyurulara göre oyuna giriş yapabilirsiniz.

  • Mstar Versiyon II've geçişte hiç bir kullanıcının MPuan , tecrübe , karakter ismi ve diğer özellikleri değişmeyecektir.Mstar Yönetimi haricinde bu gibi asılsız söylemlere lütfen inanmayınız..
Ve ' de bu güzel yamayı kullanmanız için MStar Oynamanız Gerekiyor :) iyi günler